About علت بیماری پروانه ای در کودکان
About علت بیماری پروانه ای در کودکان
Blog Article
پوست شکننده که به راحتی تاول میزند، به خصوص در دست و پا
متداولترین نوع بیماری، بیماری پروانهای ساده میباشد که در آن لایه خارجی پوست درگیر میشود و اغلب روی کف دست و پا تاثیرگذار است.
کودکان در سنین بالاتر علاوه بر خوردن میوه باید رژیم غذایی متعادلی حاوی سبزی و غذاهای دارای غلات کامل مانند پاستا و نان سبوسدار را رعایت کنند. آن دسته از بیماران مبتلا به یبوست که به دلایلی نمیتوانند میوه و سبزی بخورند، اگر چربی خونشان بالا نبوده و اضافه وزن نداشته باشند، میتوانند با نظر پزشک در برنامه غذایی خود از غذاها، دانهها و مغزهای چرب استفاده کنند.
دستها را قبل از دست زدن به تاولهای کودک یا تغییر پانسمان بشویی
با برخی از فرم های شدید این مشکل، باند پیچی روزانه به جلوگیری از پوسیدگی و همجوشی انگشتان دست و پا کمک می کند. باند پیچی های خاص و مواد خاصی برای این درمان مفید هستند.
برای نوزادان، بطری های پستونکی برای نوزادان زودرس را امتحان کنید و یک سرنگ پلاستیکی - قطره چکان دارویی.
دل درد در هر زمان از شبانه روز میتواند رخ دهد . اما اکثر پس از غروب یا صبح اول وقت این اتفاق می افتد که والدین هیچ انرژی ندارند. دل درد های کودکانه معمولا پس از هفته دوم آغاز میشوند، در دوماهگی به اوج official source خود می رسند و پس از سه ماهگی رو به کاهش می گذارند و در چهار ماهگی محو میشوند.
اپیدرمولیز بولوزا یا بیماری پروانه ای یک بیماری نادر است که باعث ایجاد پوستی شکننده و تاولدار می شود. تاولها ممکن است در پاسخ به آسیب جزئی، حتی در اثر گرما، مالش یا خراشیدن ظاهر شوند.
ممکنه نارسایی های دیگر یا حتی انسداد روده باشه و بسیار مهم است که خیلی سریعتر متوجه آن بشید و اقدامات لازم رو پزشک انجام بده.
خوراندن شکر زیاد به کودک مانند آب میوه های رقیق نشده که موجب افزایش گاز روده کودک و دل درد میشود.
در صورت وجود دل درد، یک پزشک باید نوزاد را معاینه کند تا در صورت وجود علائم بیماری های دیگر، آگاه شوید
غذاها و نوشیدنیها باید هم دما با اتاق یا به صورت سرد مصرف شوند.
معمولاً، پروتیینی بین این لایه ها وجود دارند. این محکم شدگی از کلاژن تشکیل می شوند و از دو لایه پوست از طریق زدن و یا حرکت مستقل از یکدیگر جلوگیری می کنند.
مشکلات تغذیهای: ایجاد تاول در دهان باعث اختلال در خوردن، سوء تغذیه و کم خونی (مانند کم خونی ناشی از فقر آهن) میشود، همچنین مشکلات تغذیه نیز میتواند باعث تاخیر در بهبود زخم و عقب ماندگی رشد در کودکان شود.